L'ACDE PRESENTA LES  NOVES LÍNIES ESTRÀTEGIQUES DE L'ENTITAT

Avui dia 17 de desembre a les 12,30 h ha tingut lloc la Presentació de les noves línies estratègiques de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport, l’acte ha comptat amb la presència com a ponents del Sr. Pere Sust i Sagau, President de l’ACDE, Joan Anton Camuñas i Feijoo Vicepresident 1r, Leandre Negre Carrió VIcepresident, Francesc Sanahuja Toledano Vicepresident i Tresorer i Magda Cayón docent de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A l’acte han assistit el Sr. Santi Siquier, Responsable d’Acció territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, així com personalitats i representants de diferents entitats, federacions i col·lectius del món de l’esport.

 

presentacioacde0013

A més de presentar la nova imatge de l’ACDE s’ha presentat el primer producte formatiu que es llençarà el pròxim any 2020, es tracta dels debats-esmorzars ACDE, el contingut dels quals serà una presentació de temes monogràfics i d’interès, a càrrec d’un ponent expert i col·loqui, acompanyat d’un esmorzar senzill amb una intencionalitat clarament formativa, les sessions no superaran les 2 hores.

Els objectius són fer pinya i acostar els nostres socis a l’ACDE, generar informació i opinió, despertar necessitats i debat entre els directius, millorar la formació dels directius, conèixer millor els associats i les seves necessitats. Aquests debats estaran coordinats per la Dra. Magda Cayón- Doctora Administració d’Empreses per la UAB

Els partners són la UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB), Departament d’Empresa i Institut de Desenvolupament Professional, la Fundació Catalana per l’Esport (FCE) i empreses associades al projecte, els esmorzars estan patrocinats per CaixaBank

El primer debat-esmorzar el celebrarem el pròxim dia 16 de gener i serà en el Museu Colet de Barcelona, a les 08.45 h ,el convidat que obrirà aquests debats serà el Sr. Sandro Rosell Expresident F.C. Barcelona.

presentacioacde0012