Iniciem el primer Cafè Colet, els matinals de desenvolupament directiu de l'ACDE

El dia 16 de gener a les 8,45h tindrà lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet el  primer Cafè Colet “Matinals de desenvolupament directiu de l’ACDE”.

En aquest primer debat-esmorzar el convidat ponent serà el Sr. Sandro Rosell (Expresident del F.C. Barcelona)

Aquests debats-esmorzars seran una de les eines formatives que posarem a disposició dels nostres associats en els quals presentarem temes monogràfics i d’interès, a càrrec d’un ponent expert i col·loqui, acompanyat d’un esmorzar senzill amb una intencionalitat clarament formativa i en els que les sessions no duraran més d’una hora.

Tindrà lloc un esmorzar-debat mensual, en total 4-6 debats fins al mes de juny del 2020 que començarà a les 08:45 h, per acabar puntualment abans de les 10:30h, coordinats per la Dra. Magda Cayón- Doctora en Administració d’Empreses per la UAB.

Els debats compten amb la col·laboració de la UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB), Departament d’Empresa i Institut de Desenvolupament Professional, Fundació Catalana per l’Esport (FCE) i empreses associades al projecte i comten amb el suport de CAIXABANK.