Cal tornar a les arrels de l'esport, donar més importància a la formació i no tanta a la part empresarial dels clubs i el màrqueting

Avui dia 16 de gener a les 08,45h ha tingut lloc el primer Cafè Colet “Matinals de desenvolupament directiu de l’ACDE” al Museu Colet de Barcelona, a les 08:45 h, el convidat ponent d’aquest primer debat ha estat el Sr. Sandro Rosell (Expresident del F.C. Barcelona)

Han assistit entre d’altres, el Sr. Gerard Figueras (Secretari General de l’Esport), Sr. Antoni Reig (Director del Consell Català de l’Esport), Sr. Pere Vilà (representant territorial de l’Esport a Barcelona), Sr. Santi Siquier (Representant territorial de l’Esport), Sr. Pere Sust (President de l’ACDE)

Aquests debats-esmorzars seran una de les eines formatives que posarem a disposició dels nostres associats en els quals presentarem temes monogràfics i d’interès, a càrrec d’un ponent expert i col·loqui, acompanyat d’un esmorzar senzill amb una intencionalitat clarament formativa i en els que les sessions no duraran més d’una hora.

Els debats estan coordinats per la Dra. Magda Cayón- Doctora en Administració d’Empreses per la UAB, i compten amb la col·laboració de la UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB), Departament d’Empresa i Institut de Desenvolupament Professional, Fundació Catalana per l’Esport (FCE) i empreses associades al projecte amb el suport per CAIXABANK.

Sandro Rosell ha exposat “cal tornar a les arrels de l’esport, donar més importància a la formació i no tanta a la part empresarial dels clubs i el màrqueting”, i també ha remarcat que una de les tasques pendents és treballar “l’ego” dels directius, cal gestionar l’ego per tal d’entendre que el club està per sobre del directiu.