GRAN ÈXIT A LA NIT DEL DIRIGENT DE L'ESPORT 2020

El Real Club de Polo de Barcelona va acollir divendres dia 28 de febrer una nova edició de la Nit del Dirigent de l’Esport, el tradicional sopar anual organitzat per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) per guardonar els dirigents i exdirigents esportius catalans i persones rellevants del món de l’esport que, per la seva trajectòria vital i professional, han estat reconeguts per aquesta entitat.

En aquesta ocasió els premiats han estat: en la categoría de exDirigents de Federació; Josep Maria Dedéu Rosell de la Federació Catalana d’Orientació, Antonio Campañà Capella de la Federació d’Esports d’ Hivern, Josep Maria Roy i Porquet de la Secretaria General de l’Esport (lleida), Joan Margets de la Federació internacional de Tenis, Carles Muñoz Vázquez de la Federació de Paralitics Cerebrals, en la categoría d’Exdirigents de club; Josep Buixó Pujíula de la Unió Esportiva Figueras, Jordi Cervera i Martínez del CN Reus Ploms, Jordi Cerezuela i Badia- del CB Olesa Montserrat, Jordi Amat Saval del Club Beisbol Viladecans, Sílvia Casajús i Gómez del Club Natació Terrassa, en la categoría de Dirigents Professionals; Andreu Camps Povill de la Federación Española de Futbol, Rosa Junyent i Balasch del Club Natació Kallipolis, Josep Viladot Voegeli Ceo de Holmes Place, Daniel Laga Abizanda de la Diputació de Barcelona, Enric Maria Sebastiani Obrador de Blanquerna Universitat Ramon Llull, en la categoría de Dirigents de Federació; María Lluís Gol de la Federació Catalana de Bàsquet, Frederic Cercòs Corona de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme, May Peus España de la Federación Española de Deportes de Invierno, Francesc Rafart Estela de la Federació Catalana de Vela, Maria Dolors Luna Santana de la Federació Catalana d ‘Esports per a Cecs, en la categoría de Dirigents de club; Maite Calamita Bonafuente del Jovent Pare Coll Girona, Manuel Camino Martínez de la Unió Eesportiva Sant Andreu, Josep Mateu Negre del Racc, Josep Massana i Massana de l’Associació Esportiva Grup Cavall Bernat (Vendrell) i Ramon Agenjo Bosch de la Fundació Damm.

En la categoría de Dirigents Polítics; Valentí Junyent Torras, Alcalde de Manresa, Carles Pellicer Punyed, Alcalde de Reus, Mercè Conesa Pagès del Port de Barcelona, Josep Mayoral i Antigas, Alcalde de Granollers, Jordi Ballart i Pastor, Alcalde de Terrassa.

Per el que fa a les categories de Mitjans audiovisuals i premsa escrita els premiats han estat la sra. Marga Lluch de Radio 4 i Ernest Folch del diari Sport.

Aquest any també s’han atorgat premis especials a la sra. Marta Carranza Gil-Dolz del Castellar, exComisionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i al sr. Joan Gaspart i Solves, president del Grup Husa.