Ajornat el CAFÈ COLET, del pròxim 27 de març

A partir de les recomanacions derivades de l’activació en fase d’ALERTA del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc, i amb motiu d’evitar el contagi del COVID-19, s’ha ajornat fins a nou avís, la 3a sessió del CAFÈ COLET del pròxim dia 27 de març “Big data i Esport: Coneixem el tresor que tenim? Com el podem posar en valor?” amb la ponent Lali Soler, Llicenciada en matemàtiques (Universitat de Barcelona, UB) i màster en Intel·ligència Artificial (CVC, Universitat Autònoma de Barcelona). MBA per Esade i postgraduada en Big Data i Deep Learning i responsable de desenvolupament de negoci de tecnologies digitals d’Eurecat i Directora Acadèmica de l’Executive Master en Business Analytics de Esade.