Èxit de participació al primer Cafè Colet online realitzat per l'ACDE «Big data i Esport» impartit per la Sra. Lali Soler

Més de 100 participants s’han inscrit al primer Cafè Colet online realitzat per l’ACDE «Big data i Esport: Coneixem el tresor que tenim? Com el podem posar en valor?» impartit per la Sra. Lali Soler (Llicenciada en matemàtiques Universitat de Barcelona, UB, Màster en Intel·ligència Artificial CVC, Universitat Autònoma de Barcelona, MBA per ESADE, Postgraduada en “Big Data i Deep Learning”, Responsable de desenvolupament de negoci de tecnologies digitals d’EURECAT, Directora Acadèmica de l’Executive Master en Business Analytics d’ESADE), moderat per la Dra. Magda Cayón (Doctora en Administració d’Empreses per la UAB), i amb la presència del Sr. Pere Sust i Sagau (President de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport), el Sr. Joan Anton Camuñas i Feijo (Vicepresident de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport) i el Dr. Xavier M Triadó Ivern – Director of Institute of Professional Development -Institut de Ciències de l’Educació en Universitat de Barcelona i Director del Màster en Gestió Econòmica d’Entitats Esportives.

Aquests són alguns dels temes que s’han tractat en el webinar:- Introducció a l’anàlisi de dades

  • From big business to big data
  • Sport analytics: qué és i la seva evolució
  • La tecnologia a l’esport
  • Inteligència Artificial: Machine Learning
  • El futur de l’esport: analítica predictiva

En finalitzar, els participants han valorat molt positivament el format, els continguts i a la ponent que ha impartit el webinar.

Ens enorgulleix la bona rebuda que ha tingut aquest nou format i agraïm les aportacions que han fet els assistents.

Des de l’ACDE seguirem treballant per la formació dels dirigents de l’esport i ben aviat anunciarem la següent sessió del Cafè Colet.