Tanquem el curs 2020/21 i en l’últim Cafè Colet tenim el plaer de comptar amb el Sr. Leandro Negre, que ens parlarà sobre el futur de les federacions esportives internacionals: reptes i oportunitats a través de l’exemple de l’hoquei.
El ponent en aquest proper Cafè Colet: Sr. Leandro Negre és president de la Comtec Quality des de la seva fundació en 1996. Es va llicenciar en econòmiques a la Universitat de Barcelona i ha exercit càrrecs directius durant més de 20 anys. La seva passió per l’esport l’ha vinculat al món federatiu on ha estat president de la Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH) i de la Federació Europea d’Hoquei (EHF).
També ha estat membre del Consell de la Federació Internacional d’Hoquei (FIH), de la International Olympic Committee, del Comitè Olímpic Espanyol i del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992: COOB-92. Al llarg de la seva trajectòria professional ha estat mereixedor de nombroses distincions, entre les quals destaquen l’Ordre Olímpica del Comitè, Olímpic Espanyol (COE) i la Medalla d’Or de l’Orde del Mèrit Esportiu concedida pel Ministeri d’Educació i Esports.