9 de Juliol 2020 - 10:00 h
Webinar per Zoom

Liderar i transformar organitzacions de l'esport en temps de crisi

 

El ponent d’aquest Café Colet serà el Sr. Joan Anton Camuñas Feijóo, llicenciat i MBA per  l’ESADE Business School de Barcelona. Llicenciat en Filosofia (Psicologia) per la Universitat de Barcelona (UB) i  Doctor en Dret per la Universitat de Montpeller.

El Sr. Camuñas ens parlarà de com “Liderar i transformar les organitzacions de l’esport en temps de crisi” i ho farà mitjançant una sessió que té com a objectiu dotar als dirigents de l’esport de les eines necessàries per a realitzar una gestió eficient davant de l’actual situació.

28 de maig 2020 - 10:00 h
Webinar per Zoom

Cafè Colet

«Big data i Esport: Coneixem el tresor que tenim? Com el podem posar en valor?»

La ponent d’aquest Cafè Colet serà la Sra. Lali Soler (Llicenciada en matemàtiques Universitat de Barcelona, UB, Màster en Intel·ligència Artificial CVC, Universitat Autònoma de Barcelona, MBA per ESADE,  Postgraduada en “Big Data i Deep Learning”, Responsable de desenvolupament de negoci de tecnologies digitals d’EURECAT, Directora Acadèmica de l’Executive Master en Business Analytics d’ESADE).

1 de març - 21:00h
Reial Club de Polo de Barcelona

Nit del Dirigent 2019

El tradicional sopar anual per guardonar els dirigents i exdirigents esportius catalans i persones rellevants del món de l’esport que, per la seva trajectòria vital i professional,és celebrarà el proper divendre 1 de març de 2019.

17 de desembre de 2019 - 12:30 h
Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet

Presentació ACDE

Presentació del nou projecte de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport que es celebrarà el pròxim 17 de Desembre a les 12:30 h al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona (C/ Buenos Aires, 56, 08036).

16 de gener 2020 - 08:45 h
Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet

Cafè Colet

Aquest primer debat-esmorzar tindrà lloc el pròxim dia 16 de gener al Museu Colet de Barcelona, a les 08:45 h, el convidat ponent d’aquest primer debat serà el Sr. Sandro Rosell (Expresident del F.C. Barcelona)