Cafè Colet

El cafè Colet seran debats-esmorzars que posarem a disposició dels nostres associats en els quals presentarem temes monogràfics i d’interès, a càrrec d’un ponent expert i col·loqui, acompanyat d’un esmorzar senzill amb una intencionalitat clarament formativa i en els que les sessions no duraran més d’una hora.

Tindrà lloc un esmorzar-debat mensual, en total 4-6 debats fins al mes de juny del 2020 que començarà a les 08:45 h, per acabar puntualment abans de les 10:30h, coordinats per la Dra. Magda Cayón- Doctora en Administració d’Empreses per la UAB.

L’objectiu és fer pinya i acostar els nostres socis a l’ACDE, generar informació i opinió, despertar necessitats i debat entre els directius, millorar la formació, conèixer millor els nostres associats i les seves necessitats, obrir-nos a nous associats i al futur de l’esport i ser plataforma de l’associació.

Els cafès Colet estan dirigits a directius membres de l’ACDE i convidats de l’ACDE

Els debats compten amb la col·laboració de la UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB), Departament d’Empresa i Institut de Desenvolupament Professional, Fundació Catalana per l’Esport (FCE) i empreses associades al projecte. I està patrocinat per CAIXABANK.

amb el suport de: