Lideratge de les organitzacions de l’esport en temps de crisi

Ahir, dijous 9 de juliol de 2020 va tenir lloc el quart Cafè Colet “Matinals de desenvolupament directiu de l’ACDE”, un webinar sobre “Liderar i transformar les organitzacions de l’Esport en temps de crisi”: No hi ha management sense liderar les emocions!. El ponent va ser el Sr. Joan Anton Camuñas Feijóo (Vicepresident de l’ACDE), el webinar va ser moderat per la Dra. Magda Cayón (Doctora en Administració d’Empreses per la UAB), i va comptar amb la presència del Sr. Pere Sust i Sagau (President de l’ACDE), i el Dr. Xavier M Triadó Ivern – Director of Institute of Professional Development -Institut de Ciències de l’Educació en Universitat de Barcelona i Director del Màster en Gestió Econòmica d’Entitats Esportives.

Les principals idees que el Joan Anton ens va transmetre són:

  1. Les persones tenim molt potencial per mirar endavant, per veure oportunitats i combatre amenaces per poder plantejar estratègies exitoses.
  2. El món de l’esport és un món d’emocions, suport, etc., però l’hem d’encaminar amb missió clara, objectius i estratègies.
  3. En la situació actual, hi ha una mica de caos, canvis bruscs, però hem de mirar endavant per encarar el futur atenent als nous paradigmes que se’ns presenten. No mirem al passat, les situacions passades no tornen mai, hem d’anar endavant essent creadors del canvi, no simplement adaptar-nos a aquests canvis
  4. Hem d’assolir equips que siguin capaços de transmetre la missió a tota l’organització amb motivació i il·lusió i amb confiança i transparència. La gestió de les emocions és clau. Aquesta intel·ligència emocional consisteix en conèixe’ns a nosaltres primer per poder després conèixer als altres i això pren especial protagonisme en moments especials com els actuals.

 

Aquest webinar ha simbolitzat la cloenda del curs 2019-2020 i en les que hem comptat amb els ponents: Sr. Sandro Rosell, el Dr. Xavier Triadó, la Sra. Lali Soler i el Sr. Joan Anton Camuñas.

A partir del mes de setembre reprendrem els Cafès amb la màxima presencialitat que es pugui però amb més novetats dins de l’àrea de formació ACDE

Bon estiu!