Quin serà el paper que haurà de jugar el món de l'esport en la nova societat?

Davant del canvi de paradigma actual, quines transformacions s’estan produïnt en el món de l’esport a nivell mundial?

El proper 28 de gener de 2021 a les 10h us esperem al Cafè Colet, una sessió, que com ja va sent habitual la realitzarem de forma virtual i a la que cal inscriure’s mitjançant el següent formulari:

 

  Comencem l’any 2021 i en el proper Cafè Colet tenim el plaer de comptar amb Pere Miró i Sellarés , que ens parlarà sobre el paper que jugarà el món de l’esport en el futur de la nostra societat. 

  Tal i com ja es va anunciar a finals d’any, i seguint el fil conductor d’aquesta temporada, en el proper Cafè Colet que us proposem, reflexionarem sobre els següents efectes globals de la pandèmia:

  • Els grans esdeveniments esportius en els nous escenaris mundials: els reptes i les oportunitats que plantegen. 
  • Les grans reformes del programa olímpic a través de l’agenda 2020 en l’horitzó més immediat
  • Quin serà el paper de l’esport en el món que les organitzacions mundials visionen i promouen? L’esport com a gran accelerador d’una nova societat.

   

  El ponent en aquest proper Cafè Colet: Pere Miró i Sellarés

  Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l’INEFC, fins 1977 va ser nedador i jugador de waterpolo. Ha estat professor i director de l’INEFC de Barcelona. També ha estat regidor de l’Ajuntament de Barcelona entre 1987 i 1988. Va ser director adjunt d’Esports del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. També va estar al capdavant de Solidaritat Olímpica, com a director, i del Departament de Relacions amb els comitès olímpics nacionals del Comitè Olímpic Internacional (COI).

  Actualment és Director General Adjunt del Comitè Olímpic Internacional per a les relacions amb el moviment olímpic

  Al 2020 va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi

  RESERVA’T AQUESTA DATA …  ESTEM SEGURS QUE T’INTERESSARÀ!!!!!!!