Anna Caula pren possessió com a nova secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física

Ahir el Sr. Pere Sust, president de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport, acompanyat per el Sr. Leandro Negre membre de la junta van ser presents a l’acte de relleu en el Consell Català de l’Esport on la nova secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, va prendre possessió del càrrec, i en el qual es va fer el traspàs de funcions amb el secretari general sortint, Gerard Figueras. L’acte va estar presidit per la consellera de Presidència Laura Vilagrà.
La nova secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física és la segona dona que ocupa aquest càrrec després d’Anna Pruna.
Es directora de activitats d’oci infantil i juvenil, té estudis en psicologia i també és entrenadora superior de bàsquet de la Federació Espanyola.
Ha estat entrenadora de diversos clubs a Girona. Dirigint al primer equip femení del Uni Girona va ascendir a la Lliga Femenina i va aconseguir dos tercers llocs en la màxima competició estatal, dues participacions en la Copa de la Reina, dues participacions en playoffs i una final de la Supercopa.
Anna Caula i Paretas ha estat diputada en el Parlament de Catalunya des de 2015, ha ocupat la vicepresidència primera de la taula del Parlament.